ŞEHİT AHMET ÖZSOY İLKOKULU

Vizyon: Çocuklarımızı değerlerimizi benimsemiş, öz güven duygusu gelişmiş,kendini ifade becerisi olan çağdaş bireyler olarak bir üst eğitim kurumuna hazırlamak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50 14.35
Isınma: MERKEZİ SİSTEM DOĞALGAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE BAŞLAMIŞTIR. 2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuza deprem güçlendirmesi yapıldığından dolayı okulumuz Adnan Kahveci İlkokulu Binasında Hizmet vermektedir.2023-2024 eğitim öğretim yılında kendi binamızda eğitim öğretime başladık.

WEB - https://sehitahmetozsoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİMAHALLE MAH. ALİ GAFFAR OKKAN CAD. NO 20 ATAKUM / SAMSUN

Öğretim Şekli :NORMAL(TEKLİ) EĞİTİM- ÖĞLEN GRUBU

Yerleşim Yeri - Yenimahalle Mah. Ali Gaffar Okkan Cad. No:20/1 Şu anda okulumuza deprem güçlendirmesi yapıldığından dolayı okulumuz Adnan Kahveci İlkokulu Binasında Hizmet vermektedir.

Adres - YENİMAHALLE MAH. ALİ GAFFAR OKKAN CAD. NO 20 ATAKUM / SAMSUN

Ulaşım TRAMVAY İLE GELMEK İSTENDİĞİNDE ATAKENT İSTASYONUNUN HEMEN KARŞISINDADIR. OTOBÜSLERLE DE ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE.